Low & Slow BBQ

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Low & Slow BBQ

BBQ is overduidelijk aan een opmars bezig in Vlaanderen. In 3 sessies ontdek je de finesses van culinair grillen en het authentieke “low & slow” barbecueën.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Low & slow BBQ is een techniek waarbij je (grotere) stukken vlees of vis voor langere tijd en op lage temperatuur laat garen op een barbecue met gesloten deksel. Resultaat is een heerlijk sappig en smaakvol gerecht.

Zorg voor aangepaste kledij/materiaal:

  • een schort of koksbuis
  • een tweetal handdoeken
  • eventueel een officemes.

Voor horeca-opleidingen kan je annuleren tot 7 dagen vóór de startdatum. Nadien is geen terugbetaling mogelijk, noch voor het inschrijvingsgeld, noch voor de grondstoffen (zie Algemene voorwaarden | SyntraPXL).

  • foodtruckuitbaters
  • restauranthouders
  • traiteurs
  • slagers en hun medewerkers

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?
  • Introductie in BBQ
    • Basisbeginselen
    • Eigenschappen van de verschillende toestellen
    • Soorten brandstof  houtskool, briketten, hout
    • Diverse bereidingen
  • Low & Slow BBQ: warm roken
    • Technieken en toestellen
    • Verschillende soorten rookhout en hun toepassingen
    • Diverse bereidingen

     

 

 


Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.